Vaše smučarske počitnice v gorah Alp, Livigno? Smučanje ni samo šport profesionalcem in ni samo šport, katerega bi lahko zgolj spremljali, je tudi šport namenjen vsem, ki jih tovrstna športna panoga zanima. Lahko, da smo odličen smučar in so nam smučarske veščine mala malica, lahko pa smo seveda začetnik ali pa nekdo, ki si želi smučati. Kakorkoli, ko se odločamo za smučanje in proge, ki pridejo za nas v poštev, bomo pri iskanju seveda naleteli na kar nekaj ponudb, ki bodo bolj ali manj pritegnile našo pozornost. Vendar pa se moramo odločiti za pravo na podlagi tega, kakšne proge pridejo za nas v poštev, kako daleč smo pripravljeni oditi, koliko smo pripravljeni potrošiti počitnice, kdaj želimo oditi, ipd.

Smučarske proge so zelo različne in obstajajo smučišča, ki so namenjena zgolj tistih, ki so resnično dobri smučarji, zato se morebiti kdo, ki je začetnik ali pa odhaja prvič na smučanje, odloči za proge, ki ne bi bile nevarne zanj. Saj vsi vemo, da se tako pri smučanju kot tudi pri drugih športnih disciplinah lahko hitro poškodujemo in temu se seveda želimo izogniti. Ko izbiramo pravo smučišče, upoštevamo tudi bližino drugih  možnih aktivnosti in preživljanja časa. Torej, kaj želimo, da je v bližini, mogoče kakšne restavracije, diskoteke, ipd. Ali bodo z nami tudi otroci? Tudi to e treba upoštevati pri izbiri. Pa seveda, kako daleč smo pripravljeni oditi in koliko finančnih sredstev imamo na voljo. Ter seveda kdaj želimo doiti, zato je pomembno, da počitnice organiziramo toliko prej in si zagotovimo prosto mesto.

Livigno ima tako na voljo ogromno različnih prog in seveda vključuje tudi steze za otroke, razne možnosti za druge aktivnosti, oglede drugih znamenitosti, ipd. Torej, vse hkrati, kar je odlično in si lahko na ta način zagotovimo ne samo aktivne smučarske počitnice, pač pa si privoščimo še kaj več. Zagotovimo si počitnice, katere bomo pomnili po super smučarski izkušnji in tudi drugih prijetnih in sproščujočih izkušnjah.